Putovanje u Moskvu - dolazak

Dobrodošli u Moskvu!
Na Vašem putovanju u Moskvu vi ste verovatno sleteli na jedan od tri veća moskovska aerodroma: Šeremetjevo (SVO), Domodedovo (DME) ili Vnukovo (VKO). Sva ta tri međunarodna aerodroma povezana su brzim vozovima Aeroekspres sa tri moskovske železničke stanice koje se nalaze u širem centru grada:

Šeremetjevo - Beloruskaja železnička stanica (stanica metroa Beloruskaja, linije broj 2, 5)

Domodedovo - Paveleckaja železnička stanica (stanica metroa Paveleckaja, linije broj 2, 5)

Vnukovo - Kijevskaja železnička stanica (stanica metroa Kijevskaja, linije broj 3, 4, 5)

Detaljne informacije i aktuelne tarife možete naći na sajtu aeroexpress.ru ili u aplikaciji Aeroexpress na mobilnom telefonu.

Najjeftinija, ali i najduža opcija su autobusi koji idu do najbližih aerodromima stanica metroa.

Ako ste sleteli na Šeremetjevo noću, do centra grada možete doći noćnim autobusom N1 čija se poslednja stanica nalazi pored Crvenog trga.

Aplikacije Yandex.Maps i Yandex.Metro pomoći će vam da se snađete u Moskvi.

Ukoliko planirate da idete do centra grada taksijem koji je u Moskvi dosta jeftiniji nego u drugim evropskim gradovima, obavezno skinite aplikacije Yandex, Uber Russia ili Gett. Taksisti na aerodromu obično nisu najpošteniji ljudi, a posebno kada su stranci u pitanju.

Najlakši način da dođete do određene lokacije u Moskvi ili drugih obližnih gradova je individualni transfer. Auto ili kombi dolazi samo po vas. Vozač će vas čekati u sali za dolaske sa tablom sa vašim imenom ili imenom vaše kompanije. Za sve dalje informacije stojim vam na raspolaganju.

Moskva u brojkama Radno vreme u Moskvi Gradski prevoz u Moskvi Crveni trg i okolina Mišelinovi restorani u Moskvi Kako da se ukusno hranite u Moskvi? Putovanje iz Moskve u Sankt Peterburg Taksi u Moskvi Putovanje u Moskvu - dolazak Gde probati boršč? Ostankinski televizijski toranj Gde probati ruske palačinke?